latinica  ћирилица
20/11/2021 |  10:04 ⇒ 15:35 | Autor: RTRS

Cvijanović: Policija je neraskidivi i sastavni dio identiteta Republike Srpske

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, uputila je čestitku ministru unutrašnjih poslova, Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a, saopšteno je iz Kabineta predsjednice Srpske.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave – Svetog Arhangela Mihaila. Za Republiku Srpsku je izuzetno važno da ima profesionalnu, odgovornu i modernu policijsku strukturu koja može da odgovori potrebama građana i zajednice, kao i brojnim kompleksnim izazovima današnjice - navodi se u čestitki.

Cvijanović je istakla da "kao neraskidivi i sastavni dio identiteta Republike Srpske, pripadnici policije predstavljaju snažan segment bezbjednosti, stabilnosti i vladavine prava, na ponos i čast građana Srpske".

- Obilježavanje krsne slave je prilika da se sa posebnim pijetetom prisjetimo svih stradalih pripadnika policije u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske. U uvjerenju da ćete i u budućnosti biti snažni čuvari mira, reda i stabilnosti, još jednom vam čestitam slavu i želim mnogo uspjeha na profesionalnom i ličnom planu - navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović