latinica  ћирилица
21/11/2021 |  10:03 ⇒ 12:07 | Autor: SRNA

"Zahvalnost pripadnicima MUP-a na očuvanju Srpske" (FOTO/VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović zahvalila je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova za godine prednog rada na očuvanju i zaštiti Republike Srpske, njenog ustavnog poretka, ali i zaštiti svih građana i njihove imovine.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Čestitajući krsnu slavu MUP-a Sabor Svetog arhangela Mihaila, Cvijanović je istakla da stabilnost Republike Srpske u velikoj mjeri zavisi upravo od MUP-a.

- Naša opšta bezbjednost zavisi upravo od spremnosti naše policije. Iz tog razloga smo čitav niz godina radili na unapređenju materijalog statusa, ali isto tako i osposobljenosti pripadnika MUP-a - rekla je Cvijanović novinarima u Banjaluci.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Cvijanović je naglasila da su pripadnici MUP-a ti od kojih zavisi mir i red, te sve ono što je važno da bi Republika Srpska mogla da gradi ekonomski bolju budućnost i da zadrži političku stabilnost.

 

- Svim pripadnicima MUP-a želim mirnu i stabilnu Republiku Srpsku, uspješan rad u budućnosti i svijest o tome da nam je najvažnija upravo Republika Srpska - poručila je Cvijanović.