latinica  ћирилица
23/11/2021 |  09:21 ⇒ 09:26 | Autor: RTRS

Kupovinom proizvoda Glade Winter 2021 pomažete djeci iz SOS Dječijih sela

Vrijeme praznika posbeno je značajno za dječake i djevojčice koji odrastaju u SOS Dječjim selima u BiH, što su i ovoga puta prepoznali u kompanijama Bingo i Orbiko. Tokom nove kampanje, svi kupci Glade Winter 2021 artikala u Bingo marketima mogu pomoći da djeca iz SOS Dječijih sela vrijeme praznika provedu u zagrljaju SOS roditelja.
Glade winter 2021. - Foto: RTRS
Glade winter 2021.Foto: RTRS

- SOS roditelji trude se svakome djetetu pripremiti poseban poklon, pažnju, čitati im omiljenu priču, kako bi im nadoknadili sve što im je nedostajalo za sigurno i bezbrižno djetinjstvo. Dječaci i djevojčice posebno se raduju zajedničkoj kupovini sa SOS roditeljima, od ukrasa za praznične kolače, do paketića koje s nestrpljenjem čekaju da otvore. Male radosti uz mirisne porodične uspomene uvijek nas vraćaju u djetinjstvo i pamtimo ih cijeli život, a djeci bez roditeljskog staranja stvari koje se uglavnom čine svakodnevnim, znače srećno djetinjstvo u porodičnoj atmosferi - navode iz Bingo kompanije.

Kupovinom Glade Winter 2021 artikala u Bingo marketima učinite praznične dane toplijim za sebe i svoje najmilije i tako budite dio humane priče kojom pomažete djeci iz SOS Dječijih sela u BiH da imaju sretne uspomene i praznike koje svako dijete zaslužuje, poručuju iz ove kompanije.

Artikli čijom se kupovinom može učestvovati u kampanji posebno su označeni u trgovinama, kako bi ih kupci lakše prepoznali.