latinica  ћирилица
23/11/2021 |  15:09 | Autor: SRNA

Dodik uputio telegrame saučešća Penderovskom i Zaevu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegrame saučešće predsjedniku Sjeverne Makedonije Stevi Penderovskom i premijeru Zoranu Zaevu povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u Bugarskoj, a u kojoj su stradali građani prijateljske Sjeverne Makedonije.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

- Uz iskreno saosjećanje i solidarnost, izražavam najdublje saučešće Vama i porodicama tragično stradalih. U ovom teškom trenutku naše misli su sa njima - istakao je Dodik u telegramu saučešća upućenom predsjedniku Sjeverne Makedonije.

Dodik je izrazio nadu u brz i uspješan oporavak povrijeđenih u ovoj strašnoj nesreći koja je potresla prijateljsku Sjevernu Makedoniju.

U telegramu saučešća upućenom Zaevu srpski član Predsjedništva BiH istakao je da ga je duboko potresla vijest o teškoj saobraćajnoj nesreći, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Vama i porodicama stradalih upućujem iskreno saučešće, a povrijeđenima želim što brži oporavak. Neizmjerna je tragedija kada se iznenada zaustavi životni put i to predstavlja gubitak ne samo za Vašu zemlju, nego za cijeli region - naveo je Dodik u telegramu saučešća Zaevu.