latinica  ћирилица
27/11/2021 |  11:24 ⇒ 14:05 | Autor: SRNA

Dodik čestitao 13 rođendan SNS-a: Od Srbije na marginama do moderne zemlje

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku SNS-a Aleksandru Vučiću i svim članovima i simpatizerima 13 godina od osnivanja ove stranke, ističući da mogu biti ponosni na sve rezultate koje su postigli u proteklom periodu.

Dodik je istakao da je SNS danas najsnažnija i najbolja politička organizacija u modernoj Srbiji koja je od zemlje na marginama, zahvaljujući današnjem rukovodstvu, uspjela da se vrati u zlatno u doba kada je Srbija bila lider u regionu.

- Snaga Srbije proistekla je iz predane borbe i posvećenosti predsjednika SNS-a i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za bolju i jaču Srbiju i povjerenja naroda koje mu je ukazano. Narod u Srbiji uz SNS i Vučića može da računa samo na bolje dane i bolju budućnost i perspektivu za sve generacije - istakao je Dodik u čestitki upućenoj Vučiću.

Dodik je rekao da je SNS u proteklih 13 godina pokazao šta znači jaka organizacija, rad, predanost promjenama i boljitku zemlje koja je bila na koljenima.

- Danas je Srbija, zahvaljujući SNS-u i državnom rukovodstvu, snažna, slobodna i bogata zemlja, ekonomski prosperitetna i konačno na mjestu koje joj i pripada. Pred vama je još mnogo izazova koje treba savladati, među kojima je svakako odbrana teritorijalnog integriteta Srbije, ali vjerujem da nećete stati, niti pokleknuti bez obzira na sve pritiske - poručio je Dodik.

Lider SNSD-a je rekao da, naravno, ima i onih koji se ne slažu sa politikom SNS-a, ali niko ne može da negira činjneicu da je zahvaljujući ovoj političkoj partiji utemeljena politika savremene Srbije i da je njen utemeljivač Aleksandar Vučić, koji vodi politiku mira, stabilnosti i dijaloga.

U Beogradu će sutra biti organizovana svečana akademija povodom 13 godina od osnivanja SNS-a i izborna skupština.

Svečana akademija biće organizovana u beogradskoj Štark Areni, sa početkom u 18.00 časova.