latinica  ћирилица
27/11/2021 |  21:40 ⇒ 21:42 | Autor: TANЈUG

Brajan Adams dva puta pozitivan na koronu za mjesec dana

Muzičar Brajan Adams otkrio je da je pozitivan na kovid 19, drugi put za mjesec dana, a američki epidemiolog Entoni Fauči navodi da je moguće da se kod njega virus zadržao u organizmu.

Adams je doputovao u četvrtak u Milano da bi predstavio kalendar Pireli za 2022. koji je fotografisao, gdje je testiran po dolasku na milanski aerodrom Malpensa, prenosi Si-En-En.

Kanadski rok pjevač je otkrio da je pozitivan na virus korona u objavi na Instagramu koja je uključivala njegovu fotografiju u sobi nakon što je testiran, a zatim kako sjedi u kolima hitne pomoći, koja su ga odvezla na pouzdaniji pi-si-ar test.

U oktobru, Adams je morao da odustane od nastupa na svečanosti povodom uvođenja u Kuću slavnih rokenrola, nakon što je utvrđeno da je pozitivan na virus korona.

Njegov portparol je tada rekao da je Adams "potpuno vakcinisan i da uopšte nema simptome".

Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči je u petak izjavio da, iako ne želi da spekuliše o Adamsovom slučaju, "može biti da on i dalje ima virus u sebi i da je zbog toga bio pozitivan pošto se njegov organizam nije oslobodio virusa".

- Utvrdili smo da kada se ljudi sa oslabljenim imunitetom zaraze, može da se desi da im se virus zadrži - rekao je Fauči.

On je napomenuo da ne zna ništa o zdravstvenom stanju poznatog muzičara i da zaista nerado daje bilo kakav komentar o tome.

      View this post on Instagram

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams)