latinica  ћирилица
30/11/2021 |  12:26 ⇒ 12:29 | Autor: RTRS

Otvorene prijave za treću Forvard konferenciju (FOTO)

Treća Forvard konferencija biće održana 9. i 10 decembra u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo.
Forvard konferencija - Foto: RTRS
Forvard konferencijaFoto: RTRS

Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju trećoj Forvard konferenciji svoje mjesto mogu rezervisati prijavom na zvaničnoj internet stranici konferencije. Broj mjesta je ograničen.

Treća Forvard konferencija ove godine okuplja preko 20 domaćih i regionalnih eksperata iz oblasti digitalne transformacije i pametnih rješenja.

Na konferenciji će biti riječi o digitalizaciji javne službe, o tome zašto svakoj kompaniji treba digitalni način razmišljanja, o ljudskim resursima, istraživanju i razvoju kao pokretačima promjena i razvoja digitalnih rješenja.

Teme će biti i podrška kompanijama u procesu digitalne transformacije, kao i novi načini poslovanja

"Učinite da digitalna transformacija funkcioniše - Uloga lidera" tema je o kojoj će govoriti Nils Loder, partner i glavni konsultant u kompaniji Kvint iz Amsterdama.

Prije 20 godina, Nils je definisao lični moto - obezbijediti za što više ljudi pristup vrhunskim IT uslugama. Ovaj moto doveo ga je do pozicije jednog od vodećih eksperata i praktičara u primjeni lin principa u informacionim tegnolohijama, navodi se u saopštenju.

Predavanje "Učinite da digitalna transformacija funkcioniše: Uloga lidera" biće održano 9. decembra od 12.00 časova u Muzeju savremene umjetnosti Srpske.