latinica  ћирилица
30/11/2021 |  14:02 ⇒ 14:07 | Autor: RTRS

U Višegradu održana osnivačka skupština DEMOS-a

U Višegradu je danas održana osnivačka skupština opštinskog odbroa DEMOS kojoj su prisustvovala 22 člana opštinskog odbora.
Sastanak DEMOS-a - Foto: RTRS
Sastanak DEMOS-aFoto: RTRS

- Veliko mi jue zadovoljstvo što smo u Višegradu formirali DEMOS, i sa ovim smo završili konstituisanje opštinskih odbora u svih 13 opština Izborne jedinice devet. DEMOS u predstojeće izbore ulazi sa ozbiljnim idejama sa ciljem da u ovoj izbornoj jedinici osvojimo jedno poslaničko mjesto - rekao je Slobodan Šaraba, član predsjedništva DEMOS-a.

Srđan Drašković, član Glavnog odbora DEMOS-a istako je da DEMOS partija centra, narodna partija koja vodi politiku mira i razgovora

- Želimo da u našoj jedinici ostvarimo što bolji rezultat, a Višegrad je sigurno mjesto koje će tome doprinjeti, dodao je Drašković.

Formiranjem opštinskog odbora DEMOS-a u Višegradu stvoriće se jaka baza za dalje jačanje i napredovanje, istaknuto je na osnivačkoj skupštini.

- Spremni smo za saradnju sa svim političkim partijama u Višegradu, i radićemo sve u interesu Višegrada prije svega za bolji život građana ove opštine, rekao je Mirko Majstorivić, predsjednik opštinskohg odbora DEMOS-a u Višegradu.