latinica  ћирилица
01/12/2021 |  12:11 | Autor: RTRS

Vrijedna donacija za Dom "Rada Vranješević"

U duhu društveno odgovornog poslovanja, Sberbank a.d. Banjaluka nastavlja da osluškuje potrebe svih kategorija društva, te na taj način doprinosi potrebama lokalnih zajednica, a ovaj put prioritet su najmlađi, i to oni mališani koji odrastaju bez roditeljskog staranja.
Donacija Sberbanke (foto: Sberbanka) -
Donacija Sberbanke (foto: Sberbanka)

Donacija dječijih krevetaca kao i drugih neophodnih stvari za njihovu svakodnevnicu, poput madraca, posteljine i igračaka za krevece, stigla je danas u Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević“"

- Ova donacija je samo jedna u nizu aktivnosti kojima želimo da stvaramo čvrste veze sa zajednicom, te da bolje razumijemo njene potrebe, a samim tim i doprinesemo boljem i naprednijem okruženju za sve nas. Dom “Rada Vranješević“ obavlja izuzetno važan i plemenit posao brigom i odgovornošću za svu djecu i omladinu koja tamo borave, te smo se odlučili da našom donacijom najmlađima, učinimo boravak što ugodnijim i kvalitetnijim. Zadovoljstvo nam je što smo kroz ovu donaciju pružili pomoć u poboljšanju uslova rada ove ustanove, te se nadamo da ćemo uspjeti da izmamimo osmijeh mališanima koji ovdje borav - rekla je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank a.d Banjaluka.

Vladimir Kajkut, direktor Doma "Rada Vranješević" primio je ovu donaciju, te ovim povodom izrazio zahvalnost Sberbanci koja je dala značajan doprinos ovoj ustanovi.

- Donacijom dječijih krevetaca kao i dodatne neophodne opreme za mališane, Sberbank a.d. Banjaluka je pokazala da misli na naše najmlađe, a na ovaj način su omogućeni bolji uslovi za njihov boravak u našoj ustanovi. Ovom prilikom se još jedanput zahvaljujemo Sberbanci što je prepoznala naše potrebe i što ćemo uz njihovu podršku djeci, uljepšati okruženje u kojem borave, razvijaju se i napreduju - izjavio je Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević".

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d. Banjaluka, koja će se i dalje truditi da kroz ovakve angažmane pruži podršku lokalnim zajednicama, saopšteno je iz ove banke.