latinica  ћирилица
02/12/2021 |  12:46 ⇒ 12:48 | Autor: RTRS

Igokei novi sponzorski ugovor sa kompanijom M:tel

Košarkaši Igokee pripremaju se za veliki derbi protiv Partizana u subotu u Laktašima. Uoči ovog košarkaškog spektakla Igokea je dobila podršku od kompanije M:tel. Potpisan je trogodišnji sponzorski ugovor.
Mtel - sponzorski ugovor - Foto: RTRS
Mtel - sponzorski ugovorFoto: RTRS

Igokea će na ime sponzorskog ugovora sa M:telom u naredne tri godine dobiti po 600.000 KM.

Za Aleksandrovčane ovo je značajna podrška za buduće izazove.

- Potpisana trogodišnja saradnja, podrška i partnerstvo, koji će, vjerujem, biti i duži, daće nam stabilnost da možemo da se fokusiramo na više ciljeve i ulaganja u mlade talente. Ugovor predviđa 600.000 KM godišnje, što će nam mnogo značiti u predstojećem periodu - rekao je Igor Dodik, generalni menadžer Igokee.

On zahvalio je predstavnicima M:tela za ugovor koji pokazuje da ova kompanija prepoznaje sportske vrijednosti tog kluba, te njegovu želju za razvojem, stabilnošću, uspjesima i pobjedama.

U kompaniji M:tel nisu se dvoumili oko podrške Igokei, klubu koji je najbolji u Bosni i Hercegovini i ima značajnu ulogu u regionu.

Kažu da je ovo samo nastavak podrške sportu Republike Srpske.

- Igokea će dobiti vrijednu i potrebnu finansijsku podršku da nastupa u regionalnim i evropskih takmičenjima i postiže dobre rezultate. M:tel će promovisati klub koji je u svojoj oblasti najbolji i u svojim redovima ima najboljeg igrača ABA lige Dalibora Ilića - navela je Јelena Trivan, generalna direktorka kompanije M:tel.

Potpisivanje ugovora sa M.telom dolazi uoči subotnjeg derbija protiv Partizana.

U klubu privode organizacione planove za košarkaški spektakl. Ulaz za djecu biće slobodan.

I igrači Igokee s nestrpljenjem iščekuju meč protiv crno-bijelih.

Dalibor Ilić, koji je proglašen za igrača mjeseca novembra u ABA ligi, vjeruje da Igokea može da odigra dobar meč protiv Partizana.

Utakmica Igokea – Partizan na programu je u subotu u 19 časova.