latinica  ћирилица
06/12/2021 |  09:02 ⇒ 09:09 | Autor: RTRS

Bingo završava godinu otvaranjem još jednog modernog hipermarketa

Kompanija Bingo otvorila je preuređenu trgovinu u Bijeljini.
Bingo (foto: facebook.com/bingotuzla) -
Bingo (foto: facebook.com/bingotuzla)

U proteklih nekoliko mjeseci renovirali su objekat u potpunosti i prilagodili ponudu kupcima koji su i ranije kupovali u objektu, koji je od prošle sedmice zatvoren.

- Bingo je svoju prvu poslovnicu u Bijeljini otvorio u aprilu 2012. godine u ulici Cara Uroša. Krajem 2014. godine smo akvizirali Intereks i tada smo preuzeli 24 objekta, te smo 2015. godine rebrendirali objekte u ulici Stefana Dečanskog i u robnoj kući Emporium u Bijeljini. Nakon toga smo preuzeli i sedam objekata slovenačkog lanca Tuš, od kojih se jedan takođe nalazi u ulici Stefana Dečanskog, što je dovelo do toga da imamo dva objekta na istoj adresi. U prostoru nekadašnjeg Intereksa smo poslovali do kraja novembra, a danas smo otvorili susjedni objekat. Proširili smo ponudu na odjelima tehnike i alata, tekstila, sve za dom, a novitet je pekara. Fokus nam je na svježim odjelima, tako da ponovo imamo mesnicu, svježe voće i povrće, te odjel delikatesa - rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića. Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila.

Unutar hipermarketa se nalazi i odjel tehnike, koji je pravi mali raj za ljubitelje najnovijih TV aparata, mobilnih telefona, ali i onih koji žele savremeno opremiti kuhinju ili cijeli dom.

Bingo je povodom otvaranja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom. Završavaju ovu za njih uspješnu godinu sa 222 poslovnice i više od 9.000 zaposlenih u grupaciji.