latinica  ћирилица
06/12/2021 |  11:12 ⇒ 11:19 | Autor: RTRS

Nikola Јokić novi član Јelen porodice (VIDEO)

Najbolji srpski košarkaš i velika NBA zvijezda Nikola Јokić u novoj reklami za Јelen pivo poručuje da je snaga u ljudima koji uvijek gledaju ispred sebe.
Јokić novi član Јelen porodice (Ustupljena fotografija) -
Јokić novi član Јelen porodice (Ustupljena fotografija)

Pivo sa tradicijom dugom više od 260 godina uvijek je bilo uz sport i vrhunske sportiste, zbog čega je najbolji centar svijeta, koji je od uličnog basketa u naselju došao do reflektora najveće košarkaške lige na svijetu, postao novi član velike Јelen porodice.

Sa putovanja kroz prošlost na koje MVP NBA lige kreće u zaprežnim kolima, donosi poentu da nikada ne odustajemo od svojih snova i podsjeća, da ispred svih nas koji ne odustajemo, stoji samo jedno pivo - Јelen, navode iz Јelen tima.

Uz melodiju omiljene Јelen pjesme "Naša stvar", Nikola Јokić nas vodi kroz svoj život iz malo drugačijeg ugla.

Iza slavne košarkaške zvijezde je mnogo izazova i prepreka, sumnji i poraza. Nepodnošljivog pritiska, kritika i negativnih komentara. Ali, za jedinog srpskog igrača, koji je osvojio prestižnu MVP nagradu, odustajanje nikada nije bilo opcija.

Nikada nije odustao ni od svoje države i rodnog grada, Sombora, koje mu je ostalo omiljeno mjesto kojem se uvijek vraća. Njegovim ljudima, ulicama, energiji. Gradu koji uvijek nosi u srcu i svuda ponosno ističe odakle je. Kao što Јelen pivo ponosno ističe da je nova reklama početak duge priče o uspjehu, istrajnosti, volji i snazi, koju svi nosimo u nama.

Osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju zna koliko je odricanja i truda potrebno za ostvarivanje snova, kao što zna da istorijski uspjeh koji je postigao ne bi bio moguć bez podrške porodice. Sada tu istu podršku ima od novog člana porodice - Јelen piva.

Vođeni istim principima, omiljeni pivski brend i član idealne NBA petorke, odmah su pronašli isti jezik i zajedno svima poručili da nikada ne odustaju od svojih snova, jer snaga zaista jeste u nama. A Јelen je tu da nas na to redovno podsjeća, poručuju iz Јelen tima.