latinica  ћирилица
06/12/2021 |  11:39 ⇒ 11/12/2021 | 12:09 | Autor: RTRS

Pozovite 1411 i podržite akciju "S ljubavlju hrabrim srcima" (VIDEO)

Hiljade djece u Republici Srpskoj, koja nemaju prevoz, izlolovano je bez stručne pomoći i podrške, a ako tome nemaju pristup njih razvoj je otežan, navodi se u video-poruci humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" od koje će sredstva ove godine biti iskorištena za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektuelnim poteškoćama.
S ljubavlju hrabrim srcima (foto: Kabinet predsjednika Srpske) -
S ljubavlju hrabrim srcima (foto: Kabinet predsjednika Srpske)

Video poruka je objavljena na Instagram nalogu predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović pod čijim se visokim pokroviteljstvom tradicionalno 12. put provodi humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima".

- Širom Srpske žive naši drugari kojima je potrebno malo više. Malo više druženja, razgovora, igre i malo više pomoći. Od toga zavisi njihovo zdravlje i napredak. Bez prevoza, hiljade djece u Srpskoj je izolovano bez stručne pomoći i podrške. Ako tome nemaju pristup, njihov razvoj je otežan i usporen. Njihov osmjeh zavisi od nas - navodi se u video-poruci.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Da bi se pomogla nabavka prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim poteškoćama potrebno je pozvati 1411, čime se donira jedna KM.

Kao i prethodnih godina, i u ovogodšnjoj humanitarnoj akciji partneri predsjednice Republike biće djeca i mladi umjetnici iz različitih dijelova Republike Srpske, koji će svojim umjetničkim angažmanom dati doprinos uspješnoj realizaciji akcije.