latinica  ћирилица
08/12/2021 |  12:08 ⇒ 15:47 | Autor: RTRS

M:tel pomaže RK Borac i u narednoj godini

Kompanija M:tel i Rukometni klub Borac potpisali su danas ugovor o saradnji i sponzorstvu za narednu godinu.
Porpisivanje sponzorskog ugovora RK Borac i M:tela - Foto: RTRS
Porpisivanje sponzorskog ugovora RK Borac i M:telaFoto: RTRS

Predsjednik RK Borac Igor Јovanović zahvalio se kompaniji M:tel za nastavak podrške i saradnje.

- Zaista dugujemo zahvalnost kompaniji M:tel, oni su uz nas i vjeruju nam. Slogan M:tela "Imate prijatelje" ne glasi tako slučajno, mi u ovoj kompaniji zaista imamo istinskog prijatelja. Nadam se da ćemo nastaviti da ostvarujemo odlične rezultate na radost svih nas u klubu, M:tela, grada Banjaluke i Republike Srpske. Potrudićemo se da osvojimo titulu, odnosno duplu krunu - rekao je Јovanović.

Izvršni direktor za marketing i prodaju M:tela Milosav Parezanović izrazio je želju da ova kompanija nastavi saradnju sa ovim sportskim kolektivom, koja, kako kaže, traje unazad 20-ak godina.

- Rukometni klub Borac je najuspješniji tim u BiH i jedini sa prostora bivše Јugoslavije koji je osvojio titulu šampiona Evrope i Kup IHF. U posljednjih osam godina napravljeni su veliki uspjesi, po pet puta osvojeni su trofeji u prvenstvu i Kupu BiH, te tri puta u Kupu Republike Srpske. Cijenimo sve humanitarne i odgovorne akcije koje klub čini, a tu je i ulaganje u mlađe kategorije, ukidanjem članarina klub je povećao broj članova omladinske škole. Naša kompanija će da izdvoji 150.000 KM za ovaj klub za narednu godinu - naveo je Parezanović.