latinica  ћирилица
08/12/2021 |  15:23 ⇒ 15:47 | Autor: RTRS

RK Borac i M:tel potpisali novi sponzorski ugovor za narednu godinu

Kompanija M:tel i Rukometni klub Borac M:tel potpisali su novi sponzoski ugovor za narednu godinu u iznosu od 150.000 KM, saopšteno je iz M:tela.
Mtel i RK Borac  (Foto:mtel) -
Mtel i RK Borac (Foto:mtel)

Saradnja duga 20 godina ozvaničena je na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije M:tel Milosav Parezanović izjavio je da je "zadovoljstvo biti uz klub koji godinama bilježi uspješne rezultate, osvajač je važnih sportskih titula i društveno je odgovoran kao i kompanija M:tel".

- Posebno cijenimo ulaganje Rukometnog kluba Borac m:tel u mlade selekcije. Ukidanjem članarina povećali su brojnost omladinskog pogona tako da je i to jedan od razloga zašto ovaj uspješni klub ima lidersku poziciju. Radujemo se nastavku saradnje i budućih takmičenja ovog banjalučkog kluba koji ima veliku tradiciju, kako na nacionalnoj tako i na evropskoj sceni - naglasio je Parezanović.

Rukometni klub Borac m:tel ima dugogodišnju istoriju, i jedini su klub u BiH koji je osvojio dvije evropske titule, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Rukometnog kluba Borac M:tel Igor Јovanović je izrazio zahvalnost kompaniji M:tel što vjeruje u RK Borac i na dugogodišnjoj saradnji.

- Želim da naglasim da slogan kompanije m:tel nije slučajan i da mi u kompaniji m:tel zaista imamo prijatelje. U Rukometnom klubu Borac M:tel imamo najmlađu ekipu, lider smo u prvenstvu i za sada ide sve po planu. Nadamo se da ćemo zajedno ispuniti ciljeve, da će naši igrači pokazati zašto su tu i zašto su najbolji, te da ćemo na opštu radost i nas u klubu, i M:tel-a, i svih koji nas podržavaju opet biti prvaci, a nadamo se i duploj kruni - rekao je Јovanović.

Svi rezultati i uspjeh kluba dijelom su i zahvaljujući kompaniji M:tel, poručio je direktor RK Borac Vladimir Branković.

- Pridružio bih se zahvalnici kompaniji m:tel na produžetku saradnje sa našim klubom i svemu onome što su uradili za nas u prethodnh 20 godina.To nam je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu, da m:tel u nama vidi pravog partnera - poručio je Branković.

Branković je dodao da će se potruditi da ovo povjerenje opravdaju.

- Pokazalo se da je naša škola veoma dobra jer trenutno u timu imamo preko 80 odsto igrača iz naše škole rukometa. Takođe, pokazalo se da u mlađim kategorijama možemo da budemo prvi i da budemo po tome prepoznatljivi. Nastavljamo da dalje radimo što bolje, da okupljamo što više mlađih sportista da promovišemo zdrav život i sport, i ne samo rukomet - izjavio je Branković.

Svjesni značaja sporta za sve segmente društva, iz kompanije m:tel su poručili da nastavljaju sa podrškom sportu u okviru društveno odgovornog djelovanja.

Pored Parezanovića, Јovanovića i Brankovića na konferenciji za medije su prisustvovali i potpredsjednik kluba Vedran Škoro i prvotimac Rukometnog kluba Borac M:tel Luka Knežević.