latinica  ћирилица
10/12/2021 |  13:37 ⇒ 13:41 | Autor: RTRS

Podrška akciji "S ljubavlju hrabrim srcima"

Iz vrtića "Pčelica Maja" u Novom Gradu danas su upućene poruke podrške akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim teškoćama.
Podrška akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" -
Podrška akciji "S ljubavlju hrabrim srcima"

Djeca iz Novog Grada doprinos su dala crtežima i pjesmicama.

- Čast i zadovoljstvo je biti dio ove divne akcije. Našim drugarima šaljemo poruke podrške i ljubavi. Naši crteži i pjesmice pokazaće im da nisu sami - rekla je direktorka Radmila Јapundža.

Ona je naglasila da predškolski program u vrtiću "Pčelica Maja" pohađa dvoje djece sa intelektualnim teškoćama.

Јapundža je navela da je u jedinoj predškolskoj ustanovi u Novom Gradu 179 djece, a iduće godine planirana je još jedna grupa.

- Uslovi za rad su dobri. Imamo potrebe za proširenje kapaciteta i nadamo se da će i ovaj posao biti uspješno završen - rekla je Јapundža.

Kampanja za humanitarnu akciju "S ljubavlju hrabrim srcima", pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, počela je 6. decembra, a prikupljena sredstva biće iskorištena za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim teškoćama.

Aktivan je i "M:tel" humanitarni broj 1411 do 31. decembra.