latinica  ћирилица
15/12/2021 |  11:52 ⇒ 12:15 | Autor: SRNA

Podrška obudovačkih mališana humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima"

Djeca iz vrtića "Radost" u Obudovcu partneri su predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", a namjera im je da umjetničkim performansom doprinesu da zajedničkim snagama obezbijede pomoć za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim teškoćama.
S ljubavlju hrabrim srcima - Foto: SRNA
S ljubavlju hrabrim srcimaFoto: SRNA

Direktor Dječjeg obdaništa "Radost" iz Šamca Radmila Mitrović rekla je Srni da će djeca iz njihove organizacione jedinice u Obudovcu učestvovati tako što će naslikati razne crteže, a imaće i druge angažmane.

Obudovački mališani pozvali su sve sugrađane da ovoj velikoj akciji doprinesu i tako što će pozvati broj 1411 i donirati jednu KM za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim teškoćama.

To je podrška humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", pod sloganom "Dobro se dobrim vraća", istakla je Mitrovićeva.

Kampanja za humanitarnu akciju "S ljubavlju hrabrim srcima", pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, počela je 6. decembra, a prikupljena sredstva biće iskorištena za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim teškoćama.

Aktivan je i "M:tel" humanitarni broj 1411 do 31. decembra.