latinica  ћирилица
10/01/2022 |  13:06 ⇒ 13:10 | Autor: RTRS

Dan Republike čestitali Marko Podraščanin i Duško Pijetlović (VIDEO)

Čestitku građanima, povodom Dana Republike Srpske, uputili su i odbojkaš Trentina i reprezentacije Srbije Marko Podraščanin i bivši vaterpolista Srbije Duško Pijetlović.
Marko Podraščanin - Foto: RTRS
Marko PodraščaninFoto: RTRS

- Već par godina sa reprezentacijom Srbije pripremamo se na Palama za velika takmičenja, kao što su Evropska i Svjetska prvenstva, i svakako gostoprimstvo i ljubaznost domaćina nam pomaže da se osjećamo kao kod svoje kuće. Nadam se da ćemo se i naredne godine tamo pripremati za SP zato što nam je to i do sada donijelo mnogo sreće. Vodim porijeklo iz Republike Srpske, s obzirom da je moj otac iz Mrkonjić Grada, i svakako sam ponosan na to. Želim srećnih 30 godina postojanja Republici Srpskoj, kao i građanima srećne januarske praznike, uz nadu da nam i naredna godina bude još uspješnija od ove - rekao je Podraščanin.

Duško Pijetlović, nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije takođe je uputio iskrene čestitke povodom Dana Republike Srpske.

- Sveti Arhiđakon Stefan je i moja porodična slava, tako da sam još ponosniji. Čuvajte se, budite zdravi, srećni i sa svojim bližnjima. Roditelji su me od malih nogu učili odakle sam, ko su moji preci, ponosan sam i trudim se da to prenesem i na svoju djecu. Nastojim da što više vremena provedem u Srpskoj. Uvijek nastojim u svakoj izjavi da naglasim odakle sam i približim ljudima koja dobrota vlada u Srpskoj. Drago mi je da je vaterpolo reprezentacija Srbije imala priliku da zaigra koju utakmicu u Banjaluci i vidi koliko smo mi Srbi povezan narod - naglasio je Pijetlović.

Duško Pijetlović (Foto: RTRS)