latinica  ћирилица
11/01/2022 |  10:07 ⇒ 10:12 | Autor: B92

"Uvod u anatomiju" imaće i 19. sezonu

Serija "Uvod u anatomiju" imaće i 19. sezonu, najavio je Ej-Bi-Si, čime se nastavlja jedna od najdugovječnijih serija u istoriji američke televizije, "doktorska" sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

- Veoma sam uzbuđena što ćemo imati još jednu sezonu, u kojima ćemo nastaviti priče o Meredit, Bejli, Ričardu i drugim ljekarima u bolnici Grey Sloan Memorial - rekla je autorka serije Šonda Rajms.

Iako ta medicinska sapunica, koja se snima od 2005. godine, i dalje ima visoku gledanost, glumica Elen Pompeo, koja glumi Meredit Grej, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dvije decenije.

- Pokušavam sve da uvjerim da to mora da se završi. Čini mi se da izgledam veoma naivno kad govorim: "Kako će priča izgledati, šta ćemo ispričati?" - rekla je Pompeo prošlog mjeseca za Insajder.

Povodom nove sezone, glumica se još nije oglasila.

Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije virusa korona, a trenutno se snima 18. sezona.

- Uvod u anatomiju ima globalni uticaj na ljude koji se ne može zanemariti - rekla je izvršna producentkinja serije Krista Vernof.

"Serija nas dira, ponekad menja srca i umove širom sveta kroz duboku povezanost koju ljudi osećaju s likovima", dodala je.