latinica  ћирилица
13/01/2022 |  10:52 ⇒ 20:52 | Autor: RTRS

Zvaničnici Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović poželjela je svim građanima Srpske povodom obilježavanja pravoslavne Nove godine da ovaj praznik provedu u radosti, dobrom zdravlju i porodičnoj sreći, a Nova godina da donese stabilnost i sveukupni napredak.
Republika Srpska (foto:@Vlada_Srpske) - Foto: Twitter
Republika Srpska (foto:@Vlada_Srpske)Foto: Twitter

- Neka je srećna i blagoslovena 2022. godina - navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske građanima koji praznuju prema julijanskom kalendaru.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku povodom pravoslavne Nove godine, uz želju da 2022. bude srećna i uspješna.

- Želim da 2022. godina svima donese zdravlje, radost, blagostanje, kao i ličnu i porodičnu sreću - istakao je Dodik u čestitki i ukazao na potrebu očuvanja svoje istorije i tradicije.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku svima u Srpskoj i BiH koji slave pravoslavnu Novu godinu, sa željom da im bude srećna i uspješna.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je čestitku svima koji slave pravoslavnu Novu godinu, uz želju da im donese boljitak, zdravlje i blagostanje.