latinica  ћирилица
14/01/2022 |  11:45 ⇒ 11:51 | Autor: RTRS

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška, poginulo jedno lice

Јedno lice je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Јošik, saopšteno je iz Policijske uprave Prdijedor.
Policija Republike Srpske -
Policija Republike Srpske

Iz PU Prijedor navode da im je 14. januara 2022. godine oko 03.40 časova prijavljeno da se na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Јošik dogodila saobraćajna nesreća slijetanjem vozila sa kolovoza i da je tom prilikom jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta izvršen je uviđaj.

Tom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo lice M.M. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke Ford koje je prilikom slijetanja vozila zadobilo teške tjelesne povrede.

Lice M.M. je prevezeno u prostorije Službe hitne pomoći Doma zdravlja Kozarska Dubica gdje je usljed težine povreda preminulo, navodi se u saopštenju.

Iz PU Prijedor apeluju na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima i stanju kolovoza i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača.