latinica  ћирилица
15/01/2022 |  01:09 | Autor: TANЈUG

Otac nestalog mladića: U noći nestanka Matej zvao sugrađanku

Nenad Periš, otac Splićanina nestalog u Beogradu, potvrdio je da je njegov sin u noći nestanka kontaktirao djevojku iz Splita, inače, organizatorku dočeka Nove godine u srpskoj prestonici, ali da je to bio propušten poziv.
Nenad Periš (foto: Ana Paunković) -
Nenad Periš (foto: Ana Paunković)

Matejev otac kaže da je slučajno sreo tu djevojku u Beogradu i da je s njom kratko razgovarao.

Kaže da je imala propušteni poziv od Mateja u noći njegovog nestanka, ali da je to bilo prije nego je signal njegovog mobilnog ugašen.

- Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao da stupi s njom u kontakt jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na vaj-fajv mrežu i kad je bila zabiljeena njegova posljednja aktivnost na Votsapu - rekao je Nenad Periš za zagrebački Јutarnji list.

Periš je rekao da pomenuta djevojka dugo poznaje Mateja, kao i njen brat, koji, kako kaže, nije bio dio njegovog društva sa kojim je bio u Beogradu.

- Vjerovatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao da stupi sa njom da stupi u kontakt - rekao je Nenad Periš.