latinica  ћирилица
16/01/2022 |  10:39 ⇒ 20:25 | Autor: SRNA

Vulić: Šaroviću, dosta je vašeg lažnog patriotizma, prestanite obmanjivati ljude

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da se srpski poslanici bez stava Narpdne skupštine Republike Srpske ne vraćaju u zajedničke institucije BiH i poručila Mirku Šaroviću da "prestane da laže i obmanjuje ljude".

- Lažnim patriotizmom i srbovanjem bave se Mirko Šarović i pojedinci iz PDP-a i to onako kako im kažu iz ambasada SAD-a i Engleske. Šaroviću, sram Vas bilo sijede glave. Vi ste najmanje pozvani da pričate o patriotizmu. Mirsad Vilić je Vama dao sve privilegije i obezbjeđenje. Vi niste isti kao svi mi ostali poslanici, Vi ste posebno privilegovani, a Vi znate zašto - poručila je Vulićeva Šaroviću.

Da su Šarović i pojedinci iz PDP-a lažne patriote, rekla je Vulićeva, pokazali su kada su pravili scene i izazivali svađu u Narodnoj skupštini Republike Srpske, pa pobjegli da ne bi podržali veto srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika.

- Dodik je simbol moći za izdajnika kakav je Šarović. Uličarski je postati sluga pod skutima stranih ambasada i pojedinih Bošnjaka i uličarski i izdajnički je odreći se Dana Republike Srpske, kao što to radi Mirko Šarović, koji bi za šačicu vlasti prodao i Republiku Srpsku i cijeli srpski narod! Na sreću, pa narod to vidi - istakla je Vulićeva.