latinica  ћирилица
17/01/2022 |  08:43 ⇒ 11:57 | Autor: sputniknews.com

Đoković se vraća u Beograd (VIDEO)

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, vratiće se u Beograd poslije deportacije iz Australije. Naime, on je uslikan u Duabiju kako se ukrcava u avion za srpsku prestonicu koji bi trebalo da sleti na aerodrom Nikola Tesla oko 12 časova i 10 minuta.
Đoković na aerodromu u Melburnu (Foto: Agencije) -
Đoković na aerodromu u Melburnu (Foto: Agencije)

Očekuje se da bi prvi reket svijeta u srpsku prestonicu trebalo da stigne oko podneva.

Postojala je dilema da li će Novak Đoković poslije deportacije iz Australije gdje mu je na Federalnom sudu odbijena žalba zbog ukinute vize od ministra za imigracije Aleksa Hoka, gdje će najbolji teniser otići, da li u Španiju ili u Srbiju.

Na kraju je po slijetanju negovog aviona u Dubai poslije leta dugog oko 13 sati, utvrđeno da će Novak doći u njegov Beograd oko podneva.

Novak Đoković se slikao sa fanovima koja je sreo na aerodromu, a nema dileme da će identična situacija biti i po povratku u Srbiju.

Novak nije krio razočaranje nakon što mu je onemogućeno učešće na Australijan openu gdje je trebalo da napadne jubilarnu desetu titulu, a poručio je i da se neće dodatno oglašavati poslije tog kratkog saopštenja.

Ipak, jasno je da je tada glava bila vruća i da je najboljem teniseru svijeta svašta prolazilo kroz glavu.

Već na aerodromu u Duabiju pojavio se osmijeh na licu, pa postoji realna mogućnost da Đoković promijeni odluku i da ipak kaže sve što misli o torturi i nezapamćenom skandalu koji se dogodio u Australiji u kojoj je u prethodnih godina bio rado viđen gost.