latinica  ћирилица
17/01/2022 |  11:34 ⇒ 17:35 | Autor: RTRS

Novak Đoković stigao u Beograd; Na aerodromu ga dočekali fanovi (FOTO/VIDEO)

Avion iz Dubaija, u kom se nalazi najbolji teniser svijeta Novak Đoković, sletio je danas u 12.16 časova na beograski aerodrom "Nikola Tesla".

Dolazak Đokovića u Beograd izazvalo je veliku pažnju medija, koji su raspoređeni na dvije lokacije ispred VIP ulaza i na međunarodnim dolascima.

Novaka je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo 30 televizijskih ekipa i veliki broj fanova. Đoković nije davao izjave za medije.

Svjetski broj jedan dolazi iz Dubaija, nakon što je prethodno deportovan iz Melburna zbog odluke Federalnog suda Australije da mu bude ukinuta viza. Tako je ostao bez šanse da se bori za rekordnu 21.

Grend slem titulu. Đoković je najavio da se neće oglašavati dok traje Australijan open, koji je počeo protekle noći.

11.20 - U trenucima dok je svjetski broj jedan u avionu, na letu iz Dubaija za Beograd, iz Francuske je stigla vijest da nevakcinisani sportisti neće moći da se takmiče na turnirima u toj zemlji.

08.33 - Znam koliko je Novak Đoković želio da osvoji i ovu titulu u Australiji. U sportu nema garancije, ali on je bio sigurno favorit broj jedan - rekao je za RTRS legendarni trener Nikola Pilić.