latinica  ћирилица
19/01/2022 |  13:15 | Autor: Agencije

Obradović: Mega zaslužuje respekt

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da odigra ozbiljno protiv Mege u zaostalom meču ABA lige.
Željko Obradović - Foto: TANЈUG
Željko ObradovićFoto: TANЈUG

Svega 42 časa nakon završetka utakmice protiv Hamburga (102:77), košarkaši Partizana će igrati odloženu utakmicu 13. kola ABA lige protiv Mege, koja je na programu sutra od 17 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Taj meč je trebalo da bude odigran 27. decembra, odložen je tada zbog problema igrača i članova stručnog štaba Mege sa virusom korona.

Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana Željko Obradović naglasio je da će u timu biti isti igrači kao i protiv Hamburga, jer će kapiten Rade Zagorac tog dana imati kontrolni pregled.

- Imaćemo danas trening, pokušati da reagujemo. Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolji mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i oni zaslužuju respekt. To su mladi igrači koji uvijek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče, da pobjeđuju i mislim da je to prva stvar koju moramo imati na umu, da pristup utakmici bude kakav je bio protiv Hamburga - rekao je Obradović.

Centar crno-bijelih Balša Koprivica kaže da će tim biti spreman za sutrašnji duel.

- Pripremićemo se za njih. Imaju mladu ekipu, mnogo talentovanih igrača, tako da ćemo za njih biti spremni. Pokušaćemo da odmorimo što više možemo i da pripremljeni dočekamo tu utakmicu - poručio je Koprivica.