latinica  ћирилица
21/01/2022 |  09:46 | Autor: Agencije

Stanković: Pripreme jake, da budemo spremni za 12. februar

Gledali smo da poslije svakih priprema podignemo nivo fizičke spreme. Pripreme su dosta jake, drago mi je što igrači stoički izdržavaju i što ih iznose lakše nego prethodne. Fudbaleri kažu da nisu umorni da bi bili jači i hrabriji pred kamerama, ali dosta smo jako radili. Pojačali smo pripreme i ono što smo zacrtali je ispunjeno, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.
Dejan Stanković (Foto: crvenazvezdafk.com) -
Dejan Stanković (Foto: crvenazvezdafk.com)

On je sumirajući dosadašnji rad na pripremama u Antaliji istakao da se pored napornih treninga, gdje je akcenat na povećanju kondicije, radi i na taktici.

- Zadovoljan sam radom na taktici, s obzirom da imamo dosta igrača, uspjeli smo sve da "upakujemo". Prateći njihov umor ili ono što smo radili sa kondicionim trenerom, uspjeli smo da to ne bude previše niti premalo, tako da smo zadovoljni. Ima igrača koji su se poboljšali što se tiče forme, pokazali su volju i želju za dokazivanjem. Ako nastave ovako imaću izbor i prirodnu selekciju, odnosno da na svakoj poziciji imamo minimum dva fudbalera koji konkurišu za mjesto u timu - izjavio je Stanković za klupski sajt.

Zvezdin trener pohvalio je mlade igrače koji su na pripremama sa prvim timom, a zatim dodao da su rivali pažljivo birani.

Zvezda će na pripremama igrati protiv Maribora, Laska, bjeloruskog i ukrajinskog Šahtjora.

- Četiri zahtjevne utakmice, gledaćemo da svi igraju, budu spremni kada dođe 12. februar i krenemo u novi ciklus mnogo bitan za svakog navijača i za svakog ko prezentuje klub iznutra. Važan period je ispred nas - poručio je Stanković i naglasio da je atmosfera u ekipi na visokom nivou.