latinica  ћирилица
21/01/2022 |  13:52 ⇒ 14:04 | Autor: RTRS

Merkator i Moji brendovi te nagrađuju - izvučeno deset dobitnika

U Merkator centru Ložionička i Borik, izvučeni dobitnici posljednje nagradne igre u 2021. pod nazivom Merkator i Moji brendovi te nagrađuju, Radujmo se zajedno! Izvučeno je ukupno deset dobitnika vrijedne nagrade vikend boravak za dvije osobe na Vlašiću.
Merkator (Foto: Ustupljena fotografija) -
Merkator (Foto: Ustupljena fotografija)

- Već treću godinu za redom realizuje se projekat Moji brendovi naše vrijednosti. Јako smo ponosni na ovaj poslednji val The best off Moji brendovi u 2021. godini, koji smo uspješno implementirali u saradnji sa našim partnerom Super karticom, kao i sa domaćim i regionalnim brendovima. Cilj nam je da naši kupci uvijek osjete benefit lojalnosti prema našem brendu i kada su oni srećni i zadovoljni, znamo da nam je cilj ispunjen. Hvala našim partnerima u projektu, te kupcima na podršci i prilici da zajedno pružamo nove vrijednosti na tržištu - izjavio je Haris Omeragić, izvršni direktor za Trading Merkator BiH.

Nagradna igra Merkator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno trajala je od 15. decembra 2021. do 15. januara 2022.

Pravo na učešće su imali svi kupci koji su u proteklih mjesec dana u Merkatoru izvršili kupovinu u iznosu od najmanje 30 KM i više, i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom "Moji brendovi" koristeći Pika karticu.