latinica  ћирилица
21/01/2022 |  22:30 ⇒ 22:31 | Autor: SRNA

Moguća blokada domena ATV-a

Hosting provajderu Alternativne televizije danas je stiglo upozorenje da je ova medijska kuća pod sankcijama SAD i da postoji velika mogućnost da će joj biti blokiran domen /atvbl.com/, rekao je direktor multimedije ATV-a Milan Šekara.
Alternativna televizija (FOTO: Fejsbuk) -
Alternativna televizija (FOTO: Fejsbuk)

On je ocijenio da je ovo "još jedan jalov pokušaj da se cenzuriše ATV".

- Naravno da nismo sjedili skrštenih ruku. Naš tim developera, zajedno sa hosting provajderom radi na iznalaženju rješenja ove situacije - rekao je Šekara.

On kaže da čitaoci neće ostati uskraćeni za najnovije informacije iz zemlje i svijeta i da će se nastaviti rad kao i do sada.

Direktor marketinga i komunikacija ATV-a Dejan Stupar kaže da portal već mjesecima bilježi konstantan rast, u prosjeku 10 odsto, dodajući da SAD nastoje da ugase medij koji uspješno radi 25 godina i to poštujući sve zakone zemlje u kojoj posluje.

- Uz sve one besmislene navode da destabilizujemo, narušavamo teritorijalni integritet BiH, da se bavimo korupcijom, organizovanim kriminalom... I to bez ijednog dokaza. Šta je sljedeće? Optužiće nas i za terorizam? Svima nam treba biti jasno da Amerika ne znači cijeli svijet, da Amerika ne znači cijeli internet - naveo je Stupar, dodajući da će ova medijska kuća i dalje ostati dosljedna sebi.