latinica  ћирилица
24/01/2022 |  09:41 ⇒ 10:58 | Autor: Agencije

Povratak Džonija Depa na platno

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se vraća snimanju filmova.
Džoni Dep - Foto: TANЈUG
Džoni DepFoto: TANЈUG

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi "Čudesne zvijeri" na zahtjev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće da pronađe novu ulogu. Ipak, čini se da su se stvari za njega promijenile.

Kako piše Holivud reporter, Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska rediteljka Majven Le Besko, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog ljeta.

Glumac je svoju posljednju ulogu odigrao u filmu "Minamata" iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je tim filmom htio da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspjelo.

Nedavno je izašao prvi tizer za najnoviji "Fantastične zvijeri: Tajne Dambldora", u kome su obožavaoci prvi put vidjeli Madsa Mikelsena u ulozi Grindelvalda, koga je ranije glumio Džoni Dep, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što Dep više nije dio franšize.