latinica  ћирилица
24/01/2022 |  10:42 | Autor: SRNA

U Vukosavlju gorio "pasat"

Na području Vukosavlja gorio je automobil "pasat", vlasništvo lica čiji su inicijali V.A. iz Odžaka, a uviđajem je utvrđeno da nije isključena mogućnost da je uzrok požara ljudski faktor.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Policijskoj upravi Doboj u subotu, 22. januara, prijavljeno je da je na području opštine Vukosavlje podmetnut požar na otključanom automobilu, tokom kojeg je prema izjavi vlasnika pričinjena materijalna šteta od 1.500 KM.

Na automobilu je izgorjelo prednje desno sjedište, desni tapacirung na vratima, tapacirung na krovu, a oštećena je i instrument tabla kao i prednje vjetrobransko staklo, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uviđaj su sproveli službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da je u toku rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policija je juče u Derventi lišila slobode lice V.Ј. iz ovog grada, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,89 promila.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode, navodi se u saopštenju.