latinica  ћирилица
24/01/2022 |  12:11 | Autor: TANЈUG

Vujasinović nije više trener vaterpolista Novog Beograda

Vladimir Vujasinović više nije trener vaterpolista Novog Beograda, saopštio je danas klub.
Vaterpolo - Foto: Getty Images
VaterpoloFoto: Getty Images

Kako se navodi, upravu kluba Vujasinović je juče obavijestio da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mjesto prvog trenera ekipe.

- Želim danas da obavijestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mjesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji prije svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije - rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima.

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvijek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspjeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što prije izađu. Јoš jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom štabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspjeha u daljem toku svih takmičenja - rekao je Vujasinović.