latinica  ћирилица
24/01/2022 |  15:46 | Autor: RTRS

Adiko banka omogućila gotovinski kredit do 50.000 KM, bez prenosa plate ili penzije

Ako vam je dodatna gotovina potrebna brzo, a pomisao na bankarske procedure vas sprečava da problem realizujete lako, Adiko banka Banjaluka riješila je i tu vrstu prepreke. Građani od sada, bez prenosa plate ili penzije iz druge banke, brzo i jednostavno mogu da apliciraju i realizuju gotovinski kredit iznosa od 1.000 KM do 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina, navode iz Adiko banke.
Adiko banka - krediti - Foto: ilustracija
Adiko banka - kreditiFoto: ilustracija

- Svaki put želimo da klijenti budu još zadovoljniji našim proizvodima i samim tim činimo da je naša usluga uvijek jednostavnija i brža. Zato smo omogućili svim građanima da svoje želje i potrebe mogu da ispune bez otežanih procedura prenosa plate ili penzije u Adiko, a ukoliko samo jednom posjete najbližu Adiko poslovnicu i apliciraju za gotovinski kredit, po ispunjenju svih uslova, traženi kreditni iznos biće odobren za manje od pola sata - rekla je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Adiko banci Banjaluka.

Osim u najbližoj poslovnici, kako kažu u Adiko banci, još brži način realizacije kredita za građane je apliciranje za gotovinski kredit putem opcije vebkredi (webKredit) na stranici www.addiko-rs.ba.

- Apliciranje za gotovinski kredit na našoj stranici traje manje od tri minute, a potom slijedi preliminarno elektronsko odobrenje kredita, nakon čega klijent u najbližoj Adiko poslovnici potpisuje spremnu dokumentaciju, a potom su kreditna sredstva na računu. Postojeći klijenti Adiko banke koji posjeduju aplikaciju Adiko Mobajl (Addiko Mobile), sa opcijom mKredit, takođe brzo i jednostavno mogu da apliciraju za gotovinski kredit. Vrlo jednostavni digitalni kanali apliciranja za kredit itekako dodatno štede vrijeme svakog zainteresovanog klijenta - istakla je Latinović.

Više informacija o brzom gotovinskom kreditu u Adiko banci Banjaluka, ali i o svim ostalim proizvodima i uslugama potražite na stranici www.addiko-rs.ba, odgovore na sva pitanja dobićete pozivom Adiko Kontakt centra na 051/951-000, a najnovije informacije potražite na Fejsbuk i Instagram stranici - Adiko Bank Banjaluka.