latinica  ћирилица
25/02/2022 |  09:57 ⇒ 10:39 | Autor: SRNA

OC Јahorina: Јutarnja i večernja panoramska vožnja snježnim tabačem

Olimpijski centar "Јahorina" uvrstio je u svoju ponudu jutarnju i večernju panoramsku vožnju snježnim tabačem "prinot haski", koji je sa zatvorenom kabinom prilagođen za vožnju 10 osoba.
Јahorina - Foto: SRNA
ЈahorinaFoto: SRNA

Iz Olimpijskog centra navode da će posjetioci u ovoj vožnji moći da uživaju u izlasku i zalasku sunca na ovoj planini.

Novi snježni tabač u 6.15 časova polazi sa staze "Poljice" u panoramsku vožnju planinom preko Gole Јahorine.

Tura staje na barem dvije lokacije odakle se pruža nevjerovatan pogled i na kojima se učesnici ove aktivnosti mogu fotografisati u predivnom, prirodnom ambijentu.

Vožnja se nastavlja sve do "Olimpijskog bara" na vrhu staze "Poljice", u kojem ih čeka ukusan doručak uz tople napitke.

Poslije doručka, korisnici ove vožnje će u 8.45 časova imati priliku da se prvi, nakon snježnih tabača, spuste niz staze Јahorine.

- Uvijek je ostavljena mogućnost da neki od učesnika ski-uranka nisu skijaši, te je za njih omogućen povratak na polaznu stanicu `Poljice` istoimenom gondolom. Za božanstven pogled koji će ovom prilikom zauvijek pamtiti, zaista se vrijedi probuditi u cik zore - ističu iz Olimpijskog centra.

Dok ski-uranak predstavlja idealnu jutarnju aktivnost za neke od posjetilaca olimpijske planine, postoji i veliki broj onih koji bi radije uživali u zalasku sunca, te je za njih organizovan ski-zalazak koji startuje u 17.00 časova sa iste lokacije.

Skijaši i u ovoj panoramskoj vožnji imaju mogućnost da budu prvi na stazi, neposredno pred početak noćnog skijanja, koje je u terminu od 18.00 do 21.00 čas, kao i da se gondolom "Poljice" vrate na početak rute.

Zaiteresovani mogu rezervisati vožnju putem mejla /skipass@oc-jahorina.com/ po cijeni od 50 KM po osobi, ističu iz Olimpijskog centra.