latinica  ћирилица
14/04/2022 |  22:05 ⇒ 15/04/2022 | 09:06 | Autor: RTRS

Cvijanović: Veoma je loše da bilo kome zbog političkih stavova bude ugrožena bezbjednost (VIDEO)

Veoma je loše da imate bilo koga danas u svijetu ko ima svoj politički stav i zbog toga treba da mu bude ugrožena bezbjednost, izjavila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović u intervjuu za politički magazin Pečat naše televizije.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Komentarišući informacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske o mogućnosti ugrožavanja bezbjednosti srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i njegove porodice od određene grupacije i odgovarajući na pitanje da li se plaši za svoju bezbjednost, Cvijanović je naglasila da "je potreban oprez u svemu tome".

- Niko nije naivan i zna da svugdje u svijetu, pa tako sigurno i u ovom okruženju, postoje oni koji su spremni svašta da urade. Naravno, podržavam aktivnosti MUP-a Srpske koji su podigli stepen zaštite na traženi ili potrebni nivo i tako se i ponašamo – rekla je predsjednica Srpske.

Cvijanović je istakla da u ovom slučaju imaju informacije koje dolaze iz više izvora, što je, navodi, saopštio i MUP Srpske.

- One se sada mogu smjestiti u jedan period od nekih maksimalno dvije - tri sedmice gdje je to dobilo jedan sasvim drugi tok. Normalno da zbog takvih izvora i takvih poruka koje su sadržane u tome, morate na to da obratite dodatnu pažnju – izjavila je predsjednica Srpske.

Intervju sa predsjednicom Srpske pogledajte OVDЈE.

Povezane vijesti:

Kako stanovnici Srpske gledaju na prijetnje Miloradu Dodiku? (VIDEO)

Zvaničnici Srpske: Prijetnje Dodiku i njegovoj porodici shvatiti ozbiljno (VIDEO)