latinica  ћирилица
18/04/2022 |  12:10 ⇒ 13:18 | Autor: RTRS

Čubrilović: RTRS svjedok svih istorijskih događanja i odluka važnih za Srpsku

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je zaposlenima u Radio-televiziji Republike Srpske 30 godina uspješnog rada, ističući da je ova medijska kuća bila svjedok svih istorijskih događanja i odluka važnih za Republiku Srpsku.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTRS
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTRS

- Želim vam da nastavite da se razvijate, unapređujete profesionalne standarde i da, kao javni servis svih građana, budete jedan od najvažnijih informativnih stubova Republike Srpske - naveo je Čubrilović u čestitki, koju je uputio u ime Narodne skupštine, kao osnivača, i svoje ime.

On je u ime Narodne skupštine zahvalio svima koji su radili na uspostavljanju Radio-televizije Republike Srpske u teškim vremenima prije 30 godina i svima koji su u protekle tri decenije bili dio javnog medijskog servisa Republike Srpske.

- Želim da istaknem da je nakon uspostavljanja Radio-televizije Republike Srpske, prije 30 godina, najvažniji događaj u razvoju bio konačna izgradnja i useljenje u savremeni RTV dom u Banjaluci i tehnička modernizacija, čime su zaposlenima omogućeni najsavremeniji uslovi za rad, na šta smo posebno ponosni - dodao je Čubrilović.

On je Radio-televiziji Republike Srpske poželio uspjeh u daljem radu i da, u skladu sa najvišim profesionalnim novinarskim standardima i kodeksima, nastavi da informiše javnost o svim važnim političkim, ekonomskim, socijalnim, kulturnim, naučnim i sportskim događajima u Republici Srpskoj, BiH, regionu i svijetu.