latinica  ћирилица
18/04/2022 |  14:07 ⇒ 14:24 | Autor: RTRS

Dodik: RTRS respektabilna i moderna medijska kuća

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Dijani Milanković, urednicima, novinarima i svim zaposlenim u ovoj medijskoj kući veliki jubilej - 30 godina postojanja i rada sa željom da nastave razvoj javnog servisa na profesionalan i odgovoran način, rukovodeći se principima istinitog i objektivnog novinarstva.
Milorad Dodik (Foto: Tanjug) - Foto: TANЈUG
Milorad Dodik (Foto: Tanjug)Foto: TANЈUG

Dodik je naglasio da razvojni put RTRS nije bio nimalo lak i jednostavan, jer je nastala u veoma teškim i izazovnim vremenima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Danas, 30 godina kasnije, RTRS je respektabilna i moderna medijska kuća koja na objektivan način informiše javnost o svim važnim temama, poštujući visoke standarde struke. Želim vam da i u narednom periodu budete tačni, objektivni i aktuelni, da nastavite svoj rad u interesu javnosti i za dobrobit Republike Srpske i svih njenih građana - istakao je Dodik.

Srpski član Predsjedništva poželio je svim zaposlenim u RTRS zdravlje, sreću i uspjeh u privatnom i profesionalnom životu.