latinica  ћирилица
18/04/2022 |  15:26 ⇒ 20:53 | Autor: RTRS

Košarac: RTRS doprinosi istinitom, objektivnom i pravovremenom informisanju

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac uputio je čestitku rukovodstvu, urednicima, novinarima, snimateljima i svim zaposlenim u Radio-televiziji Republike Srpske, povodom jubilarnih 30 godina postojanja i rada Јavnog servisa.
Staša Košarac - Foto: RTRS
Staša KošaracFoto: RTRS

- Radio-televizija Republike Srpske rođena je zajedno sa našom Republikom Srpskom i sa njom se razvijala, te zahvaljujući profesionalnom izvještavanju i raznovrsnom programskom sadržaju zadržala standarde javnog RTV servisa - naveo je Košarac.

On je istakao da je Radio-televizija Republike Srpske danas etabliran, kredibilan i društveno odgovoran medij, koji predanim radom kontinuirano doprinosi istinitom, objektivnom i pravovremenom informisanju javnosti.

- Uvjeren sam da ćete u godinama pred nama nastaviti da radite u najboljem interesu javnosti i građana Republike Srpske, poštujući istinske vrijednosti i najviše standarde novinarske profesije. Iskreno zahvaljujući na dosadašnjoj dobroj i profesionalnoj saradnji, srdačno vas pozdravljam i želim puno uspjeha u obavljanju odgovorne dužnosti - naveo je Košarac.

Radio-televizija Republike Srpske sutra će obilježiti 30 godina rada.