latinica  ћирилица
19/04/2022 |  10:29 ⇒ 13:02 | Autor: RTRS

Trivić: RTRS potvrdio reputaciju jednog od najvažnijih medijskih servisa

Povodom 30 godina postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske ministarka prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić uputila je najiskrenije čestike rukovodstvu, uredništvima i svim zaposlenim.
Natalija Trivić - Foto: RTRS
Natalija TrivićFoto: RTRS

- Rukovodstvu, urednicima, novinarima i svim zaposlenim na Radio-televiziji Republike Srpske upućujem najiskrenije čestitke povodom obilježavanja 30 godina postojanja i rada - navodi se u čestitkama.

Tokom tri decenije predanog i profesionalnog rada, Radio-televizija Republike Srpske je potvrđivala reputaciju jednog od najvažnijih medijskih servisa u Republici Srpskoj.

- Posebnu zahvalnost iskazujem za izuzetnu saradnju kakvu Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske u kontinuitetu ostvaruje sa Vašom kućom, a u zajedničkom opredjeljenju da sve važne teme iz oblasti obrazovanja i kulture putem kanala informisanja Јavnog servisa dođu do svih građana Republike Srpske, te šire javnosti van njenih granica - čestitala je Trivićeva.

Odgovrono prateći sve društveno-političke, ekonomske, kulturne i sve druge događaje i teme koji oslikavaju društveni život Republike Srpske, regiona i svijeta, uspijevate zadržati povjerenje građana.

- Uz uvjerenje da ćemo u duhu ovakve saradnje nastaviti i dalje da unapređujemo resorne oblasti, od srca Vam čestitam tridesetogodišnji jubilej rada - navodi se u saopštenju Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.