latinica  ћирилица
19/04/2022 |  11:41 ⇒ 17:36 | Autor: SRNA

"Samo jedinstvo može sačuvati institucije i Srpsku"

Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila pozvala je sve građane Republike Srpske da prisustvuju sutrašnjem skupu "Sloboda" u Banjaluci, poručivši da se samo jedinstvom mogu sačuvati institucije i Srpska koju su sadašnjim generacijama ostavili njihovi najmiliji, dajući svoje živote.
Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca - Foto: RTRS
Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boracaFoto: RTRS

Iz ove organizacije naglašavaju da se samo zajedničkim akcijama i aktivnostima može stati ukraj raznim uplitanjima u pitanja koja se tiču isključivo ove zemlje.

- Samo zajedničkim stavom i odlukom možemo pokazati da više nećemo i ne smijemo dozvoliti da nam drugi "kroje kapu", da odlučuju umjesto nas i da nam određuju kako ćemo živjeti - navode iz Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

Iz ove organizacije ističu da grobovi najmilijih ne dozvoljavaju da se posustane i pozivaju da sutra svi građani Republike Srpske, svi Srbi, stanu kao jedno i kažu da je dosta nametanja zakona, odluka i pravila sa kojima nisu saglasni.

- Borimo se za našu Republiku Srpsku! - poručuju iz Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

Boračka organizacija Republike Srpske organizovaće sutra u Banjaluci veliki narodni skup pod sloganom "Sloboda" radi borbe za očuvanje odluka koje donose institucije Srpske.