latinica  ћирилица
19/04/2022 |  12:47 ⇒ 13:00 | Autor: RTRS

OSTA VRS: RTRS svoj posao obavlja stručno i profesionalno

Povodom trideset godina rada i postojanja RTRS upućujemo vam iskrene čestitke uz želju da sve buduće rođendane i godišnjice obilježavate u uslovima trajnog i stabilnog mira, ukupnih demokratskih, a posebno novinarskih sloboda, koje su danas potrebnije više nego ikada ranije - navodi se u čestitkama Organizacije starješina Vojske Republike Srpske.
Vojska Republike Srpske, organizacija starješina - Foto: RTRS
Vojska Republike Srpske, organizacija starješinaFoto: RTRS

Cijenimo da ste svoj posao u proteklih trideset godina obavljali stručno i profesionalno, a prije svega patriotski, dajući time ogroman doprinos demokratizaciji društvenih odnosa u Republici Srpskoj, BiH i regionu.

- Svih ovih godina bili ste naš najsvjetliji prozor u, ne baš tako svijetlo, uže i šire okruženje - navodi se u čestitkama. 

Bili ste najkredibilniji svjedok svih ključnih istoriijskih događaja i odluka u radu i razvoju Republike Srpske i srpskog naroda. Iskreno, želimo vam da sve buduće jubileje obilježavate u značajno povoljnijem lokalnom, regionalnom i globalnom okruženju, uz daljnje jačanje i afirmaciju stručnih i profesionalnih standarda.