latinica  ћирилица
19/04/2022 |  12:51 ⇒ 13:53 | Autor: RTRS

Ćorić: RTRS jedan od medijskih simbola Republike Srpske

U lično ime, i u ime Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, upućujem najiskrenije čestitke rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima povodom 30 godina postojanja Radio-televizije Republike Srpske, navodi se u čestitkama Nedeljka Ćorića.
Nedeljko Ćorić - Foto: nezavisne novine
Nedeljko ĆorićFoto: nezavisne novine

Radio-televizija Republike Srpske jedan je od medijskih simbola Republike Srpske i primjer objektivnog, profesionalnog i nepristrasnog izvještavanja i poštovanja najviših novinarskih standarda.

Zahvaljujući profesionalnom, pravovremenom i objektivnom izvještavanju o svim najvažnijim događajima u Republici Srpskoj, regionu i svijetu. Radio-televizija Republike Srpske dala je nemjerljiv doprinos demokratskom jačanju Republike Srpske i njenih institucija, kreiranju javnog mnjenja i istinitom informisanju javnosti.

- Želim Vam da kao javni servis nastavite da radite u najboljem interesu građana i javnosti Republike Srpske i da ostanete istrajni u objektivnom i istinitom informisanju javnosti, poštujući najviše standarde novinarske profesije. Uz želju da budete još uspješniji, te da ćemo i u budućnosti zajednički graditi još ljepšu i snažniju Republiku Srpsku, čestitam Vam i želim mnogo uspjeha u daljem radu - rekao je Ćorić u čestitkama.