latinica  ћирилица
11/05/2022 |  12:52 ⇒ 15:38 | Autor: RTRS

Cvijanović-Trifunović: Posvećenost daljem poboljšanju položaja penzionera

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Udruženja penzionera Ratko Trifunović ocijenili su da je isplata penzija redovna i stabilna i da njihovo uvećanje ide u skladu sa trenutnim mogućnostima.
Ratko Trifunović - Željka Cvijanović -
Ratko Trifunović - Željka Cvijanović

Cvijanović i Trifunović su na sastanku u Banjaluci naglasili da će na partnerskoj osnovi biti nastavljen zajednički rad na unapređenju statusa penzionera, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Cvijanović je istakla odličnu dosadašnju saradnju institucija i Udruženja penzionera, posvećenost daljem poboljšanju položaja penzionerske populacije i izrazila punu podršku radu Udruženja, kao najbrojnije organizacije od javnog interesa.

Trifunović je izrazio zahvalnost Cvijanovićevoj na razumijevanju i velikoj podršci koju pruža ovoj organizaciji i podsjetio da je prelaskom na trezorski sistem obezbijeđena stabilnost i redovnost isplata penzija.

Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima Udruženja, planovima za naredni period koji se odnose na unapređenje položaja penzionera, te o ukupnom položaju ove populacije.