latinica  ћирилица
11/05/2022 |  18:41 ⇒ 18:45 | Autor: SRNA

"Gradonačelnik bi samo da protestuje, a ništa da ne radi"

Građani Banjaluke povjerili su rukovođenje gradom gradonačelniku koji to očigledno ne zna da radi i nije na SNSD-u da preuzima njegovu odgovornost, poručili su iz Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada.
SNSD Banjaluka - Foto: Twitter
SNSD BanjalukaFoto: Twitter

U saopštenju se podsjeća da je vlast SNSD-a izgradila preduzeće "Eko Toplane" u Banjaluci za 16 miliona KM, a da gradonačlenik Draško Stanivuković sada želi da popravlja cijevi za 10 miliona KM.

- Skandalozno je da gradonačelnik traži dogovore izvan institucija kako je zakonima propisano i postupa po uzoru na sarajevsku čaršiju. Opet koristi Grad kao sredstvo političkog obračuna - naveli su iz Kluba odbornika SNSD-a Banjaluka.

U saopštenju se dodaje da je gradonačelnik Banjaluke prošle godine potrošio rekordan budžet od 160 miliona KM, a nijedno obećanje nije ispunio.

- Zaključujemo isto što i građani - gradonačelnik bi samo protestovao, ništa ne bi radio - naveli su iz Kluba odbornika SNSD-a.

Odbornici skupštinske većine u Banjaluci na današnjoj sjednici odbili su tačku koja se odnosila na investiciju za rekonstrukciju distributivne toplovodne mreže u gradu, vrijednu 10 miliona KM.