latinica  ћирилица
12/05/2022 |  19:28 ⇒ 13/05/2022 | 10:30 | Autor: RTRS

Stranka Pokret za Bijeljinu proslavila krsnu slavu

Stranka Pokret za Bijeljinu proslavila je krsnu slavu Svetog Vasilija Ostrškog.
Stranka Pokret za Bijeljinu proslavila krsnu slavu - Foto: RTRS
Stranka Pokret za Bijeljinu proslavila krsnu slavuFoto: RTRS

 Tim povodom, predsjednik stranke Milenko Mitrović je istakao da su ispunili svoje ciljeve - da postanu parlamemtarna stranka sa svojim predstavnikom u Skupštini grada i da budu dio skupštinske većine.

- Ustabilili smo svoju stranačku strukturu, imamo oko 1500 članova i poslije teškog perioda korone, mi smo, i zahvaljujući našem zaštitniku, sve to uspjeli da preživimo i izađemo jači. Sigurno je da će Pokret za Bijeljinu da ima dugotrajnu, blistaviju budućnost, da će uvijek biti bitan faktor na ovim prostorima . Smatramo da u ovim teškim trenucima za Republiku Srspku i za srpski narod, Pokret za Bijeljinu, iako lokalna stranka, mora da učestvuje i na narednim parlamentarnim izborima, da budemo uz one snage koje će štititi Republiku Srpsku, koje će gajiti dobre bliske i bratske odnose sa Srbijom, kako bi te snage opstale i pobijedili na ovim izborima - rekao je Mitrović

Od osnivanja stranke, prije četiri godine, kum slave je Miroslav Milovanović odbornik SNSD u Skupštini grada Bijeljina. Milovanović je rekao da je podržao osnivanje „Pokreta za Bijeljinu“.

- Kada su se okupili oko te političke ideje, rekao sam da će od mene lično imati podršku. To je partija koja djeluje na lokalnom nivou i mi imamo dobru saradnju. Zadovoljstvo mi je što sam već četvrtu godinu kum slave i nadam se da ćemo kumovsku saradnju nastaviti i u budućim godinama - rekao je Milovanović .

Proslavi sveca zaštitnika Pokreta za Bijeljinu, prisustvovali su gosti iz javnog i politčkog života grada, članovi i simapatizeri stranke.