latinica  ћирилица
15/05/2022 |  15:47 ⇒ 15:47 | Autor: RTS

Radonjić pred Cedevitu: Moramo bolje nego u Beogradu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči revanša sa Cedevita Olimpijom u polufinalu ABA lige rekao da očekuje vrlo težak meč. Istakao je da suparnici imaju veliko iskustvo i kvalitet, kao i prednost domaćeg terena.
Dejan Radonjić (Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC) - Foto: TANЈUG
Dejan Radonjić (Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC)Foto: TANЈUG

Meč u Ljubljani igra se u ponedjeljak od 18.30 u dvorani Stožice, a šef stručnog štaba crveno bijelih je bio vrlo oprezan u izjavama pred meč.

- Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji posjeduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i dosta igrača sa puno poena u rukama - rekao je Radonjić.

Zvezda vodi u seriji sa 1:0, a u dosadašnjim međusobnim duelima vodi sa 6:1 u pobjedama i u posljednjem meču u Sloveniji u dramatičnoj završnici slavili su sa 83:82.

- Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou - izjavio je Radonjić za klupski sajt.