latinica  ћирилица
19/05/2022 |  14:40 ⇒ 20:08 | Autor: RTRS

Dodik: Narod neće izdajnike britanskog kova; Dokle će SDS i PDP klevetama brukati Srpsku

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik upitao je SDS i PDP dokle će lažima i klevetama brukati Republiku Srpsku i zar mora i Ambasada Ruske Federacije da kaže da lažu.
Milorad Dodik (Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC) -
Milorad Dodik (Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC)

- Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Kada čujem šta kažete i pokušam da razumijem, jedino shvatam da ste patološki lažovi i da patološki mrzite. Tu vam se ne može pomoći. To što vi radite izašlo je odavno iz okvira političke borbe i istine i preraslo u potpunu neistinu i destrukciju. Valjate se u blatu koje smrdi zbog stalnog vašeg tapkanja u vlastitoj nemoći, ali Republikom Srpskom ne možete upravljati - napisao je Dodik na Tviter profilu. 

Dodik je poručio da će Republika Srpska ostati blistava, na radost srpskog naroda, koji ih je prozreo i koji ih prezire.

- Sve vam smeta osim mržnje prema SNSD-u i Miloradu Dodiku. Ovo je vrijeme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvjesnosti. Ljudi u Republici Srpskoj treba da znaju ko laže i mrzi, ko je podanik britanske podmukle politike, vječito loše za Srbe - istakao je Dodik.

On je naglasio da Srpskoj treba sigurna ruka da je vodi u nesigurnim vremenima.

- Vi tu ruku nemate, jer mrzite vlastiti srpski narod, zato što vas taj narod neće takve, posvađane međusobno, a pogotovo neće izdajnike britanskog kova. Živi i zdravi bili, kanite se politike, gubite vrijeme. Nije to za djecu, a narod neće izdajnike - poručio je Dodik.