latinica  ћирилица
20/05/2022 |  08:34 | Autor: RTRS

Nestro petrol Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju!

Kroz projekat rekonstrukcije, modernizacije i širenja Nestro poslovne mreže, Trebinje je dobilo savremeno opremljenu benzinsku stanicu na adresi Hercegovačka bb.
Nestro petrol Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju! (Foto: Ustupljena fotografija) -
Nestro petrol Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju! (Foto: Ustupljena fotografija)

Radi se o maloprodajnom objektu Trebinje 2, u čiju rekonstrukciju je uloženo više od jedan milion maraka, i koji je u potpunosti usmjeren na zadovoljenje potreba savremenim potrošačima, gdje je kupcima obezbijeđena kompletna ponuda za siguran i ugodan put.

Povodom otvaranja rekonstruisane benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrol-a je istakao da je projektom rekonstrukcije benzinske stanice Trebinje 2, prodajni prostor dodatno proširen, instalirano je više pumpnih aparata, zatim tu su kafe bar i proširena trgovina, točilica za brzo punjenje rezervoara velikih kapaciteta, a otvarenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 11 radnih mjesta.

Foto: RTRS

- Ovo je veoma značajan projekat za Grad Trebinje, u pitanju je objekat koji će umnogome doprinijeti da naš grad izgleda ljepše, jer svi se trudimo da doprinesemo dobroj poslovnoj slici našeg grada. Takođe ovim projektom su i sami radnici dobili još bolje uslove za rad, ovim šaljemo i poruku zajedno sa kompanijom Nestro Petrol, da u Trebinju ima potencijala za otvaranje novih radnih mjesta - izjavio je Dražen Bošković, zamjenik gradonačelnika Trebinja.

Otvaranju pumpe prisustvovao je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, zamjenik gradonačelnika Dražen Bošković, te predstvnici lokalne vlasti i predstavnici grupe kompanija Nestro.

Građanima Trebinja je 24 časa dnevno na raspolaganju širok asortiman goriva, brendirano N+ benzin i dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriča auto kozmetika kao i bogat izbor pratećih proizvoda.

Ovim projektom završena je još jedna etapa iz plana rekonstrukcije benzinskih stanica Nestro. U okviru procesa razvoja i modernizacije maloprodajne mreže, u planu je rekonstrukcija i rebrending njih još osam u toku godine, dok će na benzinskoj stanici Budžak biti instalirana i točilica za CNG gas.