latinica  ћирилица
20/05/2022 |  10:32 ⇒ 14:46 | Autor: RTRS

Kovačević: SNSD predao prijavu za Opšte izbore (VIDEO)

SNSD je danas predao potpise Centralnoj izbornoj komisiji i prijavio se za Opšte izbore na svim nivoima - i u Republici Srpskoj i u FBiH, rekao je Radovan Kovačević, portparol ove stranke.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

- SNSD je kao najjača i ubjedljivo najveća politička partija u Srpskoj, a i u BiH predala prijavu za izbore na svim nivoima u BiH - za Narodnu skupštinu Republike Srpske, za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, za predsjednika Republike i za srpskog člana Predsjedništva BiH - istakao je Kovačević.

On je naveo da se SNSD prijavio i za sve kantonalne nivoe i za Parlament Federacije BiH, te poručio da ova stranka nikada neće zaboraviti na prava srpskog naroda u tom entitetu.

- Uvjereni smo da će građani i ovaj put prepoznati da je SNSD jedina stranka i jedina politička snaga koja može kvalitetno i snažno voditi Srpsku! Idemo dalje i nastavljamo da povećavamo plate i penzije i da razvijamo infrastrukturu. Nastavljamo i da se borimo za status Republike Srpske - i u Sarajevu i na svakoj drugoj stranoj adresi - istakao je Kovačević.