latinica  ћирилица
20/05/2022 |  12:06 ⇒ 12:08 | Autor: RTRS

Smrt Dragana Miletića nasilna

Prema dostavljenom obdukcionom zapisniku Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, smrt Dragana Miletića je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne, a ove povrede nastaju udarcem ili udarcima tupotvrdog sredstva, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.
Okružno javno tužilaštvo - Foto: RTRS
Okružno javno tužilaštvoFoto: RTRS

Tužilaštvo je formiralo predmet i u okviru njega biće sprovedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede.

Dragan Miletić iz Banjaluke, osumnjičeni za pokušaj ubistva u tom gradu, umro je u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske 20. aprila.

Miletiću je nakon hapšenja pozlilo, pa je završio u UKC-u Republike Srpske iz kojeg je tada saopšteno da je u teškom stanju.

Miletić je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti sugrađanina u jednom ugostiteljkom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

Iz banjalučke Policijske uprave ranije je rečeno da je Banjalučanin D.M. uhapšen zbog sumnje da je flašom u glavu udario S.Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D.S. iz Banjaluke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.